ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Xè Curs Internacional de Música “Principat D’Andorra”

De l’1 al 12 de Juliol, es va celebrar el Xè Curs Internacional de Música “Principat  D’Andorra”, que aquest any es feia a la parròquia de La Massana a Andorra, a l’Hotel Marco Polo, amb els professors Carlos Iturralde i Miren Agurne Iñarga en l’especialitat d’acordió.

Les classes es feien a la sala de convencions de l’hotel,  una habitació buida adequada per donar classes, i comptàvem amb una sèrie d’habitacions habilitades com a aules d’estudi.

Es va fer un concert per part dels estudiants del curs on es van interpretar obres de diversos compositors com per exemple F. Gurbindo, D. Scarlatti, A. Piazzolla, etc.

Després un altre dia es va fer també una cantata sobre “Els Nens De La Guerra”, on hi vàrem participar tots els alumnes del curs, no només d’acordió, sinó també alumnes de piano, guitarra, violí, percussió i cant.
A més d’estudiar, també es van programar excursions, i altres activitats d’esbarjo. Jo personalment m’ho vaig passar molt bé i vaig fer moltes noves amistats. Espero poder tornar-hi l’any que ve! A veure si ens veiem per allà! Salutacions!

Jordi Rojals

Pots deixar un comentari