ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:





Escola d'acordió Lleida







Links d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Concert de Blai Navarro a Callús, Manresa

La nit del passat 19 de juliol al poble de Callús (Manresa) va tenir lloc el concert de l’acordionista Blai Navarro dins el cicle Vetllades musicals al Vagó. Va interpretar obres de Bach, Händel, Scarlatti, Derbenko, Lorentzen, Nordheim, Piazzolla, Galliano i alguns standards de jazz.

Hi havia unes 35 persones i l’ambient va ser molt tranquil, carregat de respecte i atenció per part del públic assistent que van aguantar l’hora i vint-i-cinc minuts que va durar el concert. Alguns insectes voladors van acompanyar la vetllada amb el seu encant particular.

Properament publicarem un resum del concert proporcionat per TV Callús.

Per a més informació visiteu:

www.callus.cat

Pots deixar un comentari