ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Ari Lehtonen en Concert

El dimarts 9 de desembre vam poder gaudir d’un gran concert a càrrec del finlandès Ari Lehtonen. Concert organitzat per l’ACDA, i que formava part de la gira que Hauspoz (Associació Basca d’Acordió) promou  al guanyador del primer premi del Concurs Internacional d’Arrasate  “Arrasate Hiria” de l’any anterior, en aquest cas el 2007. Ari ens va oferir un repertori virtuós, variat i consagrat per acordió. El seu gust i estil d’interpretació van ser excel·lents. Hores abans, tot esperant l’hora del concert va predisposar-se amb el seu caràcter senzill i amable a participar a l’assaig del quintet d’acordions Black in five dirigit per Pilar Planavila.  

 Ari Lehtonen en concertAri amb el Quintet d’Acordions Black in Five

Pots deixar un comentari