ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Richard Galliano al Palau

El jazz europeu ha trobat en l’acordeonista francès Richard Galliano un dels seus representants més originals. Capaç de treballar amb Wynton Marsalis en un repertori dedicat a Billie Holiday i Édith Piaf o de proposar un programa complet dedicat a Johann Sebastian Bach -enregistrat per la llegendària discogràfica clàssica Deutsche Grammophon-, Galliano torna al Palau amb un programa que recorre quatre segles d’història de la música, de Bach fins a Astor Piazzolla, amic i mentor seu. Un quintet de cambra l’acompanya en aquesta meravellosa aventura que celebra el poder de la música oberta, subtil i sense etiquetes.

El 19 de novembre a les 21h al Palau de la Música Catalana

richard_galliano_tif_big.jpg

Pots deixar un comentari