ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Jornada de portes obertes a l’ESMuC

L’Escola Superior de Música de Catalunya organitza una jornada de portes obertes el dissabte 2 d’abril per a totes aquelles persones interessades en cursar els estudis musicals superiors. Començarà a les 10h i tindrà una durada aproximada de de tres hores.

L’objectiu d’aquesta jornada és sobretot donar a conèixer l’Escola i els estudis que s’hi poden cursar, així com aportar informació rellevant sobre el contingut d’aquests estudis i del sistema d’accés.

La jornada ha de servir perquè els nois i les noies que actualment estudien música contemplin la possibilitat dels estudis de grau, en les seves diferents especialitats. Així, la jornada propiciarà també la descoberta d’aquelles especialitats menys conegudes i alhora el contacte amb professorat i alumnat divers.

 

Contingut:

-       Sessió informativa sobre el Grau en música i les especialitats.

-       Sessió informativa sobre l’accés al Grau en música.

-       Visita a les instal·lacions de l’Escola.

-       Sessions al voltant de les diverses especialitats.

 

Més informació a www.esmuc.cat

Pots deixar un comentari