ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Concert de presentació del CD “Ad Libitum, orquestra d’acordions de l’OCAB - 25 anys”

Aquest any 2011 "Ad Libitum, orquestra d’acordions de l’OCAB" celebra el seu 25è Aniversari i ha volgut fer-ho enregistrant el CD que presentarà al concert del proper 13 de novembre de 2011 a les 19.00h a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat (Rambla Just Oliveras, 56). Al CD podreu trobar temes americans (The man I love, What a wonderful world,…) i bandas sonores de pel·lícules tan conegudes com Somriures i llàgrimes, El padrí, Memòries d’Àfrica, La Missió, La màscara del Zorro i Pirates del Carib entre d’altres. L’entrada és lliure, us hi esperem!
 

Més informació a http://www.ocab.cat/adlibitum

 

 

 

Pots deixar un comentari