ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

IV Trobada d’Orquestres i Grups de Cambra d’Acordió de Catalunya

Terrassa  és la ciutat escollida per l’Associació Catalana d’Acordionistes per dur-hi a terme la IV Trobada d’Orquestres i Grups de Cambra d’Acordions de Catalunya. 

Arreu de Catalunya cada cop hi ha més acordionistes que partint de la seva afició i dels seus coneixements entorn a l’acordió aconsegueixen anar més enllà. Formar part d’un grup o d’una orquestra dóna sentit als anys d’estudi i sobretot obre unes possibilitats musicals molt noves i interessants pels oients en general.

Orquestres d’Acordions i Grups de Cambra d’arreu de Catalunya, La Seu d’Urgell, Cervera, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Barcelona, Molins de Rei entre d’altres indrets,  ens oferiran un concert amb una gran varietat musical: obres transcrites de compositors clàssics, obres originals, poupurris de clàssics del Jazz, entre d’altres, que de ben segur seduirà als assistents. Així doncs, des de l’Associació Catalana d’Acordionistes us oferim l’oportunitat de gaudir del gran repertori d’acordió existent per aquestes formacions, de la mateixa manera que podreu conèixer i gaudir amb intensitat d’aquest instrument.

Concert de la Trobada: Diumenge 27 de gener a les 17h a l’Auditori. Preu Entrada 3€, a benefici íntegre de la Marató de TV3.

Us hi esperem!

Pots deixar un comentari