ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

IV Trobada d’Orquestres i Grups de Cambra d’Acordió de Catalunya

El passat 27 de gener va tenir lloc a l’Auditori de Terrassa la IV Trobada d’Orquestres i Grups de Cambra d’Acordió de Catalunya, organitzat per l’ACDA i amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’Escola i Conservatori de Música de Terrassa. 

 

Va ser un concert molt emotiu, on el públic va poder gaudir de l’alt nivell dels acordionistes participants i d’un repertori molt variat. Van participar Escoles i Conservatoris de Cervera, La Seu d’Urgell, Ponts (Les Terres de Lleida), Sabadell, Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Molins de Rei, Terrassa i l’OCAB de Barcelona, així com un duet consolidat, estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC).

 

Agrair l’esforç de tots els professors i alumnes participants, per fer possible un any més la trobada i anirmar-vos a seguir participant amb aquesta il·lusió i motivació.

 

Moltes gràcies a tots!

 

 

Pots deixar un comentari