ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Acordionada 2013

Un any més, va tenir lloc la Trobada d’Acordionistes de tot Catalunya, l’Acordionada. Enguany va ser la onzena i va tenir lloc a Olesa de Montserrat el passat  11 de maig del 2013. Va ser una trobada molt especial i plena de música i bon ambient, que va acabar amb un concert dels participants al magnífic Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat. Aquest concert també va comptar amb la presència del gran acordionista Arrigo Tomasi, acompanyat a la percussió de Daniel Levy, que van encetar el concert interpretant a la perfecció uns estàndards de jazz

 

Les escoles que van participar a la trobada van ser: Escola Municipal de Música d’Olesa de Montserrat, EMM de Puigcerdà, Aulos, EMM de Cerdanyola del Vallès, EMM de Molins de Rei, EMM de Ponts, EMM de Canet de Mar, Escola de Música Vivace de Viladecans, El Musical de Bellaterra, Conservatori de Terrassa, Conservatori de Cervera, Conservatori d’Igualada, l’Escola de Bellpuig i d’Oliana i acordionistes de Sort.

 

Volem donar les gràcies a tots els participants, així com als professors i familiars per l’esforç i la il·lusió que, un any més, ens han permès gaudir d’un acte com aquest. Així doncs, us animem a participar l’any vinent a la XII Acordionada!!

Pots deixar un comentari