ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Colònies d’acordió 2013

Un any més les colònies d’acordió han estat tot un èxit!! 27 acordionistes d’arreu de Catalunya han gaudit de 3 dies intensos de molta música,  molt bon rotllo i companyerisme. Hem amanit l’estada amb jocs, tallers piscina i ballaruca. I no ha faltat un original concert de cloenda. Un munt d’experiències que de ben segur seran molt positives i inoblidables per tots. Des de l’ACDA agraïm la dedicació i el treball a les profes súper enrotllades que ho han fet possible i a tots els participats  per donar-nos tanta marxa!!  

Bon estiu a tots i a seguir endavant amb l’acordió a tot drap!

Pots deixar un comentari