ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Curs d’acordió amb Alexey Artemiev

 

                                                                                         Fotografia cedida per Olga Morral i Bisbal

 

La setmana del 19 al 25 d’agost s’ha dut a terme a Cerdanyola del Vallès un curs d’acordió amb el prestigiós acordionista, pedagog i director rus Alexey Artemyev.

En el curs hi han participat professors i estudiants d’acordió provinents de diferents parts de l’estat espanyol; Múrcia, Aragó, Pamplona, País Basc i Catalunya.

Durant la setmana del curs, els participants han conviscut a la residència universitària “Can Feliu del Cantó” i les classes s’han desenvolupat a l’associació de veïns del barri Sant Ramon.

El dilluns 19 d’agost l’ajuntament de Cerdanyola va fer una recepció oficial a la sala de plens on l’alcalde en funcions de la ciutat va rebre a tots els participants i al professor Alexey Artemyev.

El dissabte 24 d’agost els participants del curs van oferir un concert, on una vuitantena de persones va poder gaudir d’una estona molt especial als jardins de Ca n’Ortadó.

Per tancar el curs, el diumenge 25 d’Agost, l’Ajuntament va regalar a tots els participants del curs una visita guiada al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) guiada pel tècnic municipal Txema Romero.

Els participants hem valorat com a molt positiu i profitós el curs que ens ha permès estudiar amb una persona d’una gran qualitat artística, musical i humana com és Alexey Artemyev. En el curs s’ha treballat la música, el mestre ens ha donat un cúmul de respostes i ens ha fet sentir la necessitat d’aprendre coses noves.

S’ha creat un ambient molt entranyable. Entre tots hem compartit moments molt especials tant dins com fora de les classes. S’ha parlat de música, de filosofia, de pedagogia amb espais per la reflexió i el debat.

Pots deixar un comentari