ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Plaça temporal professor d’acordió

La Fundació per a l’Escola Superior de Música de Catalunya convoca una selecció per una plaça temporal de professor/a a temps parcial (jornada estimada: 2/5 de la jornada laboral completa)  pel curs 2013-2014, per l’assignatura de: 

 

Instrument principal acordió

(Departament de Clàssica i Contemporània)

Les condicions laborals són les establertes en el primer Conveni Col·lectiu del Personal al Servei de la Fundació per a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Les persones interessades poden adreçar el curriculum vitae i un esbós de projecte docent personalment a RRHH despatx  B- 220 (de 9h a 13:30 h) o per correu postal (A l’atenció del Cap de Recursos Humans. Escola Superior de Música de Catalunya. c/ Padilla  155 “Edifici  l’Auditori”. 08013 Barcelona), especificant en el sobre la referència i l’assignatura per la qual es presenta.

La data límit per la recepció de les candidatures (incloent les que es presentin per correu postal) és el dia 25 de setembre de 2013.

 

Qualsevol informació que es sol·liciti sobre el procés de selecció de professorat serà atesa a través de: rrhh@esmuc.cat

 

 

 

1 comentari a l'entrada “Plaça temporal professor d’acordió”

  1. asRaxynrj71 ha dit:

    Buy Bupropion

Pots deixar un comentari