ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Colònies d’acordió 2014

 

Enguany van tenir lloc les colònies d’acordió de l’ACDA del 2014 a la casa de colònies Mas Can Pic de Taradell. Unes colònies molt especials, on vam poder gaudir d’un concert de cloenda on es va veure el treballat realitzat per tots ells i, sobretot, la il·lusió que mostren per la música i en especial l’acordió.

Esperem retrobar-nos l’any vinent amb la mateixa energia que aquest. Us desitgem un molt bon estiu i unes molt bones vacances. Ah! i no us oblideu de practicar una miqueta… Entre piscina i platja una mica d’acordió.

Salut i molta música! 

 

Pots deixar un comentari