ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Video resum de la XIII Acordionada

Video-resum de la XIII Acordionada que va tenir lloc dissabte passat dia 9 de maig a l’Auditori de l’EMM - Conservatori de Terrassa.

Gràcies a la Raquel Prat per la seva incansable feina i per la confiança absoluta en aquest projecte, al Xavier Casademunt per dirigir-nos cap a l’èxit juntament amb la banda, al Xandri Montasell per aquest “obron” per banda i orquestra d’acordions que va marevallar a tothom. Una obra fresca, dinàmica, pensada al detall, espectacular, i com diu ell “una obra que diu molt de mi” Felicitats Xandri, això només a fet que començar! I com no, a la Queralt Morral Bisbal per oferir-nos la seva sempre marevallosa música, simpatia, alegria… en fi… Queralt no canviïs mai!!

Als professors que van participar a la trobada, Sònia Zurriaga Jardí, Margarita Torner Pujol i Eulàlia Gabardino, que van col·laborar brillantment, tocant, organitzant i tot el que fes falta. A tot l’equip directiu del Conservatori pel gran treball i recolzament constant, als tècnics de l’Auditori per la paciència i professionalitat, i com no a tots els alumn@s i famílies participants que sense ells no hauria estat possible.

Serà difícil d’oblidar aquesta edició de l’Acordionada, un exemple de cooperació entre diferents professionals i especialitats que han desembocat a un mar de qualitat, generositat, bones maneres i un llargíssim etc.

Visca l’Acordionada i que per molts anys!

Pots deixar un comentari