ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

Queralt Morral, primer premi

 L’acordionsita catalana Queralt Morral Bisbal va aconseguir el passat diumenge 6 de desembre el primer premi en el Certamen d’acordió d’Arrasate a la categoria sènior.

Organitzats per Hauspoz, (Associació Basca d’Acordió), els certàmens d’Arrasate són un referent en el panorama acordionístic estatal i internacional. Des de divendres passat i al llarg de tres dies, més de tres-cents acordionistes van actuar en els escenaris de la Ikastola Arizmendi, Kulturate i Teatre Amaya. Acordionistes de nou països (Certamen internacional) i set autonomies (certamen estatal i festival) es van acostar fins a Arrasate per mostrar el seu treball al públic i jurat qualificador.

Aquesta categoria consta d’una fase eliminatòria i una fase final. Queralt va presentar un programa de diferents estils i èpoques, fent gala d’una gran interpretació. Es van poder escoltar obres de Bach, Nordheim, Guinjoan i Soler i Sofía Martínez

Moltes felicitats Queralt! 

Pots deixar un comentari