ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

“Una altra manera de sentir”: Projecte Final de Roser Gabriel

“Una altra manera de sentir” és un concert que busca una experiència multisensorial, per sentir la música amb tot el cos en compte de només escoltar-la. Està pensat perquè persones amb pèrdua auditiva també puguin assistir al concert. Hi haurà intèrpret de llengua de signes, globus per poder sentir millor les vibracions de cada so i altres elements sensorials.

L’instrument principal és l’acordió amb intervencions de percussió, flauta, piano i l’electrònica. El programa el formen compositors com Isaac Albéniz, Maki Ishii, Laura Casaponsa, Pablo Carrascosa i Astor Piazzolla.

Pots deixar un comentari