ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

XIV ACORDIONADA, a SORT!!

Benvolguts socis,

La nova Junta ja estem en marxa!!! Ens hem ficat a treballar de valent per poder continuar les activitats programes,  és per això que us convidem a participar a la XIV Acordionada de Catalunya que tindrà lloc el dissabte 30 d’abril al Pallars, concretament a Sort!

Aquest any com ja s’ha fet altres anys, durant  la primera hora farem concerts al carrer. Tothom qui vulgui participar individualment, a la mateixa butlleta teniu un apartat per escriure el repertori i minutatge, si toques amb grup, el teu professor s’encarregarà de fer la inscripció del vostre conjunt. Us animem a rodar  el vostre programa apuntant-vos en aquests petits concerts, penseu que l’ambient és distés i que es una oportunitat per tocar! Seguidament començaran els assajos i acabarem amb el concert de l’Acordionada!

Butlleta Individual (a emplenar per l’alumne abans del 8 d’abril)

Butlleta de Conjunts (a emplenar pel professor abans del 8 d’abril)

Horaris i informació diversa

 

El PALLARS ENS ESPERA!!! Animeu-vos a participar a l’acordionada! de ben segur que ens ho passarem molt bé!!!

 

cartell-acordionada-xiv.jpg

Pots deixar un comentari