ACDA

Associació Catalana d'Acordionistes

Categories

Vols ser de l'ACDA?

Llista d'e-mail

Si vols rebre totes les notícies sobre l'acordió a Catalunya (concerts, activitats, tallers,..). Subscriu-te gratuïtament i estigues sempre informat:

Amb el suport de:

Escola d'acordió LleidaLinks d'interès

Fàbriques i Marques d'Acordions

ESCOLA D’ESTIU DE L’ACDA! CAP A MENORCA!

cartell-escola-destiu-2017.jpg

Benvolguts socis!

Ja és aquí la primera Escola d’Estiu organitzada per l’ACDA! Us convidem a tots a venir a viure una experiència inoblidable!

Aquest any hem volgut canviar el format de l’escola d’estiu, perquè tenim la il·lusió de fer alguna cosa diferent que aporti als inscrits un fantàstic record amb l’acordió difícil d’oblidar!

Tindrem la sort de comptar amb una monitora especialitzada, una directora de lleure, així com professors d’acordió que conduiran les sessions musicals.

Amb el contacte allà de dues sòcies, ens ensenyaran i ens faran viure les coses més rellevants de Menorca, així com els llocs més bonics de l’illa.

Tenint en compte que viatgem lluny, les places són limitades, per tant si teniu algun familiar que toqui un instrument diferent i volgués venir, ha de fer la inscripció el més aviat possible, ja que l’entrada d’altres instruments es farà en relació a unes bases establertes que tenim, i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció tant en acordionistes com en els altres.

A l’escola d’estiu, hi haurà platja, jocs d’estiu molt originals i divertits per diferents edats, sopar de gala, us ensenyarem eines per fer les vostres pròpies cançons i composarem música moderna que tocarem el dia de cloenda. També aprendrem unes nocions bàsiques per improvisar música tradicional i gaudirem tocant-la.

Aprendre alguna cosa més que música també és el gran objectiu d’aquesta escola d’estiu, costums i cultura diferent, convivència i aprenentatge humà és també quelcom molt interessant per nosaltres i envoltarà tot el viatge.

 

DADES D’INTERÉS

EDAT: Persones a partir de 10 anys sense límit d’edat (fins exhaurir les places)
HORARIS: Sortida: Dia 25 de juny a la nit des del port de Barcelona amb el vaixell de Transmediterrànea
Arribada: dia 1 de juliol a la tarda al port de Barcelona amb el vaixell de Transmediterrànea
ALLOTJAMENT: Hostal-Gimnàs Relise (exclusiu per nosaltres), al costat del centre mèdic, el restaurant i l’escola de música.
PREUS: 

  • Socis de l’ACDA: 415 euros
  • No socis de l’ACDA: 460 euros
  • No Socis que es vulguin fer socis: 450 euros

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ: Fins el 23 d’abril o exhaurir totes les places.
QUE CAL FER PER INSCRIURE’S: Fer la butlleta que trobareu a sota (heu de clicar damunt de la imatge que hi diu “INSCRIPCIÓ” i omplir els ítems que us demana el formulari, és molt fàcil!) i fer el primer pagament de 200 euros al següent número de compte. Caixa Guissona:  IBAN ES29 3140-0001-9300- 1266-2800. No es donarà per formalitzada la inscripció fins rebre el pagament. Per tant, en cas d’exhaurir-se les places, es tindria en compte la data del pagament.
CONTACTE:        

  • Correu Electrònic: pedagogia@acordio.cat
  • Telèfon: Sònia Peiró 669087561

Més endavant us passarem la informació detallada.Els que estigueu interessats, necessitem que feu la inscripció i el primer pagament de 200 euros per reservar la vostra plaça, doncs fent un viatge d’aquestes característiques i tractant-se d’una illa tant màgica però petita, ens demanen reservar ràpidament per la manca de places i la gran afluència de gent.

El preu inclou: viatge en vaixell, autobusos, estància, monitora, directora de lleure,  professors especialitzats, assegurances vàries, despeses de material, excursions i  tots els àpats excepte l’esmorzar del dia 26 que l’hauran de portar a la motxilla.

Retorn dels diners: en cas de cancel·lació per part de l’inscrit, només és retornaran els diners en cas de força major (hospitalització o mort d’un familiar directe, o en alguna altra situació que la junta ho cregui oportú). Heu de tenir en compte que la plaça que ocupa un inscrit, un cop formalitzada és nominal pel vaixell, de manera que no la pot ocupar una altra persona.

Us esperem a MENORCA!!!

inscripcio.png

Pots deixar un comentari